November 29, 2023

Den store bamsetrend er tilbage for fuld kraft, hvor forhandlere sælger kæmpe plyslegetøj i størrelser op til 92 tommer. Og selvom mange af disse dyr er yndige, tror nogle mennesker, at de bare er for store til, at børn kan lege med og forårsager et enormt spild af plads. En mor til to har udtrykt bekymring over virkningen af dette legetøj på lossepladsen og siger, at det ikke er værd at bruge en formue på en bjørn, der kun vil blive brugt i et par måneder.

I USA udgav Target for nylig en enorm 92-tommer plysbjørn, som i øjeblikket sælges for $299 på sin hjemmeside. Det skaber dog allerede stor debat online.

Nogle mennesker kalder det i spøg for en ‘forfærdelig støvopsamler’ og har opfordret Target til at fjerne varen fra sin hjemmeside. Det sker efter, at den populære forhandler Costco udgav en 93-tommer bjørn tidligere på året. Nogle medlemmer af Markdown Addicts Australia siger, at de også er bekymrede over den enorme mængde affald, som disse overdimensionerede legetøj vil skabe på lossepladser.

En anden dille er ‘Jumbo Teddy’en fra FAO Schwarz, som sælges i USA for $470. Nogle mennesker er blevet kritiseret for at købe bjørnen, men andre har sagt, at de elsker den og vil anbefale den til deres venner.

Bamsen har en vurdering på 4,5 stjerner og 74 procent femstjernede anmeldelser, og nogle mennesker skriver, at de faktisk har fundet den “temmelig lang”, hvilket kan give mening, hvis du prøver at sammenligne den med andre kæmpebamser. bjørne derude. Alligevel er det interessant, at de fleste anmeldelser har at gøre med de utroligt lange ben på bjørnen.

Det er også interessant, at JoyFay-bjørnene på Amazon ikke viser benene i deres lister, hvilket får det til at se ud som om, de kun er der i markedsføringsøjemed. Faktisk har nogle mennesker endda klaget over, at de har set benene på andre store bamser og ikke tror på, at det faktisk er en del af produktet, men snarere blot en tilføjelse.

Det er en skam, for det ser virkelig meget mærkeligt ud. Benene på den 6,5-fods bjørn er skæve, og det er ikke klart, om de er beregnet til at være der eller ej.

Heldigvis er producenten klar over dette og har meddelt, at den ikke vil producere flere bjørne med ben. Så hvis du overvejer at købe en af disse fyre, skal du bare sørge for at se nærmere på billederne.

En bamse er et af de mest ikoniske barndomsminder for børn. De nuttede og venlige dyr er også værdsat af voksne, og nogle er endda blevet adopteret ind i hjemmene.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *